Training & Coaching voor mensen met autisme en hun naasten

Over mij

Ik ben Erna Dogger. Ik woon in Enschede en mijn werkgebied is Twente en de Achterhoek. Mensen met autisme en hun naasten hebben al lang mijn interesse.
Ik ben Autismecoach/levensloopbegeleider (Windesheim 2017, Autisme Centraal 2018), partner/ouder van iemand met autisme, 11 jaar werkzaam geweest in het VSO-onderwijs (2006-2017), organisator/coördinator Autivrouwencafe Enschede en trainer Ouderpower/vrijwilliger bij Oudervereniging Balans (2010-2020), vrijwilliger bij Sterkmakers in Autisme (2017-heden) en trainer Autisme op Je Bord® (vanaf 2022)

Deze opleidingen en ervaringen hebben eraan bijgedragen dat ik in augustus 2017 de stap heb gezet om een eigen praktijk op te zetten om zo mensen met autisme en naasten middels maatwerk te kunnen ondersteunen. En ook nu zorg ik ervoor dat mijn kennis up-to-date is en ik op de hoogte ben en blijf van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van het autisme. Mijn lidmaatschap van Autisme Kennisnetwerk Overijssel en de Internationale Beroepsvereniging voor Autismespecialisten dragen hier naast scholing aan bij.

Erna Dogger-Over Mij

Mijn motto is; "Denk in mogelijkheden"

Ik ben een enthousiast, gedreven en praktisch ingestelde persoon. Ik ben een idealist. Ik zie de dingen zoals ze zouden kunnen zijn en geloof in de kracht van verandering. Ik aanvaard de dingen niet zomaar zoals ze zijn.

Ik breng mijn idealisme als autismecoach en levensloopbegeleider in de praktijk door dromen te hebben, plannen te maken, te vertrouwen in de beste uitkomst, te doen wat ik zeg, te zeggen wat ik doe, vol te houden en zo hopelijk het verschil uit te maken voor mensen met autisme en hun omgeving.

WhatsApp me
Erna-Dogger-pop-up

Praktijk gesloten:

  • Maandag 12 februari
  • Maandag 19 februari en dinsdag 20 februari
  • Maandag 26 februari
  • Maandag 18 maart
  • Donderdag 9 mei tot en met maandag 13 mei
  • Vrijdag 5 juli tot en met maandagochtend 22 juli
  • Maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus.