Training & Coaching voor mensen met autisme en hun naasten

Scholing voor professionals

Opleiding “Autisme op je Bord”® Coach

Ik zet Autisme op je Bord® in bij de begeleiding van mijn cliënten en naastbetrokkenen.

De opleiding is zinvol voor iedereen die te maken heeft met mensen met autisme en hun naasten. Dit kan zijn vanuit een eigen praktijk, (zorg)organisatie of bedrijf waar je met mensen met autisme werkt.
Het materiaal is een spreekstuk dat uitnodigt om op een interactieve wijze met elkaar in gesprek te komen over de manier waarop het autisme zich manifesteert en hetgeen hieraan ten grondslag ligt. Aan de hand van Autisme Op Je Bord® gebeurt dit zoveel mogelijk vanuit de neutraliteit met als doel kwalitatief beschrijvend te onderzoeken en ontdekken.

De bedoeling van Autisme Op Je Bord® is jou als coach de juiste handvatten aan te bieden om met jezelf en anderen in gesprek te gaan over wat de diepdoordringendheid van het autisme precies inhoudt. Hoe kan ik vanuit het kijken naar gedrag ontdekken welke oorzaken aan datzelfde gedrag ten grondslag ligt.

Autisme Op Je Bord® helpt ontdekken, is doelgericht, maakt nieuwsgierig, biedt structuur, geeft duidelijkheid, geeft inzicht en stimuleert op gebieden waar dat zinvol is.

Is jouw organisatie ook toe aan een interactieve werkvorm of wil jij jouw eigen vaardigheden en middelen verrijken? Volg dan de opleiding tot Autisme Op Je Bord® coach.

Voor meer informatie, cursusdata en aanmelding zie https://extrass.nl/academy/module-autisme-op-je-bord/ .

Maatwerk scholing/voorlichting

Het maatwerk bestaat uit voorlichting, workshops, cursussen of het Autisme Belevingscircuit waar mensen met autisme onderwijs volgen, komen als cliënt, patiënt, deelnemer, of teamgenoot dan wel als collega werkzaam zijn. Het doel is dan om alle betrokkenen zo toe te rusten dat zij de gewenste bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling en participatie van de persoon met autisme. Dit kan op iedere willekeurige door u te bepalen locatie waarbij in overleg de inhoud, werkwijze en duur bepaald wordt. Bij interesse mail of bel mij.

WhatsApp me
Erna-Dogger-pop-up

Praktijk gesloten:

  • Maandag 12 februari
  • Maandag 19 februari en dinsdag 20 februari
  • Maandag 26 februari
  • Maandag 18 maart
  • Donderdag 9 mei tot en met maandag 13 mei
  • Vrijdag 5 juli tot en met maandagochtend 22 juli
  • Maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus.